Το Grand Theft Auto San Andreas τώρα και στα κινητά: Ερχεται τον Δεκέμβριο

Το Grand Theft Auto San Andreas τώρα και στα κινητά: Ερχεται τον Δεκέμβριο

Μετά την επίσημη παρουσίαση του νέου Grand Theft Auto για παιχνιδοκονσόλες που κυριολεκτικά καθήλωσε στον καναπέ τους λάτρεις του είδους, τώρα, μία προηγούμενη έκδοση του GTA, το San Andreas, έρχεται να σας καθηλώσει και καθοδόν, ως εφαρμογή για κινητά.

Οπως ανακοίνωσε η Rockstar games, τον επόμενο μήνα, έρχεται η έκδοση του GTA San Andreas για φορητές συσκευές, με νέα βελτιωμένα γραφικά που περιλαμβάνουν λεπτομερείς και δυναμικές σκιές, πλουσιότερη χρωματική παλέτα και ενισχυμένους χαρακτήρες και αυτοκίνητα.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο, σύμφωνα με τη Rockstar, μέσα στον Δεκέμβριο το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για iOS, Android, Amazon Kindle και Windows Mobile συσκευές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC