Το LogMeIn πλέον μόνο με συνδρομή!

Το LogMeIn πλέον μόνο με συνδρομή!

Δυσάρεστα νέα για όσους στηρίζονταν στο δωρεάν πακέτο χρήσης της υπηρεσίας LogMeIn, με την εταιρεία να ανακοινώνει την πλήρη κατάργηση του.

Το LogMeIn αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες απομακρυσμένου ελέγχου υπολογιστών την οποία χρησιμοποιούσαν μέχρι πρότινος χιλιάδες χρήστες καθημερινώς. Με την ανακοίνωση αυτή το LogMeIn παρέχει πλέον μόνο το Pro πακέτο το οποίο κοστίζει για ιδιώτες $99 το χρόνο δίνοντας πρόσβαση σε 2 υπολογιστές ενώ υπάρχουν και τα πακέτα των $249/έτος για πρόσβαση σε 5 υπολογιστές και $449/έτος για 10 υπολογιστές.

Για το πρώτο πακέτο του LogMeIn Pro, η εταιρεία προσφέρει για επτά ημέρες μια ειδική προσφορά κατά την οποία το κόστος πέφτει από τα $99 στα $49 και μόνο για όσους χρησιμοποιούσαν ήδη το δωρεάν πακέτο. Η κίνηση αυτή γίνεται προκειμένου η εταιρεία να προσφέρει ένα και μόνο προϊόν επί πληρωμή, συγχωνεύοντας τις προτάσεις της εταιρείας με το LogMeIn Ignition το οποίο κυκλοφορεί στο Android και το iOS.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC