Το Reddit συνάπτει συμφωνία με τo NBA, το NFL και το MLB

Το Reddit συνάπτει συμφωνία με τo NBA, το NFL και το MLB

Το Reddit έχει συνάψει συμφωνίες με μεγάλα αθλητικά πρωταθλήματα στις ΗΠΑ για να φέρει περισσότερο περιεχόμενο βίντεο στην πλατφόρμα του και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες διαφήμισης.

Ως αποτέλεσμα αυτών των συνεργασιών, οι Redditors θα αποκτήσουν πρόσβαση σε βίντεο με στιγμιότυπα, AMAs παικτών, υλικό από τα παρασκήνια και πολλά άλλα από το NFL, το NBA, το MLB, το PGA TOUR και το NASCAR. Το Reddit λέει ότι η προσπάθεια αυτή θα “βελτιώσει την εμπειρία των οπαδών στο Reddit”, αλλά σημαίνει επίσης επιπλέον χρήματα στις τσέπες του Reddit, καθώς οι διαφημιστές θα έχουν τη δυνατότητα να ευθυγραμμίσουν τις διαφημιστικές τους καμπάνιες με τις σχετικές κοινότητες, λέει το Reddit.

Το Reddit το δοκίμασε αυτό με το NFL κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023-24, προβάλλοντας διαφημίσεις από τη Samsung, τη Ford, τη Volkswagen of America και άλλους. “Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, μια μάρκα αλκοολούχων ποτών είδε μια αύξηση +11,3 μονάδων στην πρόθεση αγοράς, μια αύξηση +9,4 μονάδων στην εύνοια της μάρκας και μια αύξηση 5,9 μονάδων στην αναγνωρισιμότητα με την ενεργοποίηση μαζί με premium περιεχόμενο βίντεο από το NFL”, αναφέρει το Reddit.

Για το Reddit, μια εταιρεία που μπήκε στο χρηματιστήριο τον Μάρτιο και είδε το 98% των εσόδων του περασμένου έτους να έρχεται από διαφημίσεις, ο αθλητισμός είναι μια σημαντική κατηγορία. Διαθέτει πάνω από 1.000 ενεργές κοινότητες που συνέβαλαν σε 249 εκατομμύρια μηνιαία engagements και 20.4 δισεκατομμύρια προβολές τους τελευταίους 12 μήνες.

“Το Reddit είναι ο ιδανικός προορισμός για τους οπαδούς του αθλητισμού σε όλο τον κόσμο, επειδή είναι το μέρος όπου μπορούν να εμβαθύνουν περισσότερο από οπουδήποτε αλλού και να συνδεθούν με άλλους οπαδούς πέρα από τη σεζόν και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους”, δήλωσε ο Jen Wong, Chief Operating Officer του Reddit. “Συνεχίζουμε να δημιουργούμε περισσότερους τρόπους για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να συμμετέχουν στις κοινότητες του Reddit – αυτό ωφελεί τις κοινότητές μας, τους συνεργάτες προγραμμάτων και τους διαφημιζόμενους”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC