Το Threads προσθέτει λίγη επιπλέον φινέτσα στις αναρτήσεις των διακοπών

Το Threads προσθέτει λίγη επιπλέον φινέτσα στις αναρτήσεις των διακοπών

Αν ευχηθείτε σε κάποιον Καλή Χρονιά στο Threads, ενδέχεται η ανάρτησή σας να είναι λίγο πιο φαντασμαγορική από το συνηθισμένο.

Ο προγραμματιστής κινητής τηλεφωνίας Alessandro Paluzzi δημοσίευσε σήμερα το απόγευμα ένα στιγμιότυπο οθόνης που δείχνει μια νέα λειτουργία ειδικών εφέ που ανακάλυψε για το Threads. Σε μια ανάρτηση που εντοπίστηκε αρχικά από το The Verge, ο Paluzzi δημοσίευσε ένα μήνυμα “Καλές ευχές για το νέο έτος” που στη συνέχεια έγινε κόκκινο και περιλάμβανε ένα εορταστικό εικονίδιο.

Ο Paluzzi ήταν επίσης το πρώτο άτομο που εντόπισε το νέο κουμπί επεξεργασίας του Threads.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, δήλωσε ότι το Threads είχε σχεδόν 100 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες κατά τη διάρκεια της κλήσης για τα κέρδη του τρίτου τριμήνου της εταιρείας τον Οκτώβριο.

Η εφαρμογή ξεκίνησε τον Ιούλιο ως απάντηση στο Twitter/X και έχει προσθέσει σιγά σιγά χαρακτηριστικά όσο περνούσε ο καιρός, συμπεριλαμβανομένης μιας έκδοσης web, και ενός δωρεάν κουμπιού επεξεργασίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC