Το Twitter εξαγοράζει το Posterous

Το Twitter εξαγοράζει το Posterous

Τελικά το σύμπαν των social media δεν …

θα πάψει ποτέ να μας εκπλήσσει. Με μια κίνηση που, οπωσδήποτε δεν θα περιμέναμε, το Twitter εξαγόρασε το Posterous. Το Posterous είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς και σημαντικές υπηρεσίες στον χώρο του blogging και της κοινωνικής δικτύωσης και είναι σαφές ότι η εξαγορά του από μια τόσο σημαντική πλατφόρμα θα αλλάξει αρκετά τα δεδομένα στο χώρο.

Όπως ανακοίνωσε το Twitter, αν και η εξαγορά αφορά τόσο «ανθρώπους όσο και τεχνολογία», το Posterous Spaces θα εξακολουθήσει να λειτουργεί χωρίς καμία αλλαγή.

Παρόλα αυτά η εταιρεία θεώρησε σκόπιμο να επισημάνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα δωθούν χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων τους ή επιθυμούν να μεταφερθούν σε άλλη πλατφόρμα. Τόνισε πάντως ότι πριν γίνει οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή στην υπηρεσία θα προηγηθεί έγκαιρη ενημέρωση ώστε κάθε χρήστης να επιλέξει αν θα παραμείνει στο Posterous ή θα αποχωρήσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC