Το World of Warcraft γίνεται 7 ετών!

Το World of Warcraft γίνεται 7 ετών!
Η Blizzard ετοιμάζεται να προσφέρει ένα δωρεάν in-game αντικείμενο στους παίκτες του World of Warcraft, στο πλαίσιο του εορτασμού των … 7 ετών παρουσίας στην αγορά των video games. Ο τίτλος έχει γενέθλια στις 23 του μήνα και ο developer θέλει με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει τη μεγάλη μερίδα του κοινού που ταξιδεύει όλα αυτά τα χρόνια στον κόσμο του Azeroth και όχι μόνο. Το ειδικό αυτό Celebration Package θα προσφέρει 7% bonus experience και reputation στο χαρακτήρα, όσο είναι ενεργό.
Οι επόμενοι μήνες θα είναι σημαντικοί για τον τίτλο, αφού και θα αποκτήσει τον πρώτο σημαντικό αντίπαλο, αλλά και θα δει την Blizzard να ετοιμάζει το επόμενο expansion του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC