Το YouTube δοκιμάζει το νέο γραφικό περιβάλλον Cosmic Panda

Το YouTube δοκιμάζει το νέο γραφικό περιβάλλον Cosmic Panda

Το YouTube έχει ξεκινήσει να πειραματίζεται με ένα νέο γραφικό περιβάλλον εργασίας το οποίο βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο και σε λίγο καιρό θα αποτελεί το προεπιλεγμένο περιβάλλον της διάσημης ιστοσελίδας του.

Το Cosmic Panda περιλαμβάνει σκοτεινότερα χρώματα και προσπαθεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε να θυμίζει το περιβάλλον της νέας υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης Google+. Εκτός από τις αλλαγές στα χρώματα, έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό και η λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.

Η σελίδες των καναλιών έχουν ανανεωθεί με μεγαλύτερες εικόνες των video και έχουν εμπλουτιστεί με περισσότερες επιλογές προτύπων για layouts. Ακόμη για τους χρήστες του Chrome browser, την ώρα που παρακολουθείτε ένα video μπορείτε να περιηγηθείτε και στα υπόλοιπα ανεβασμένα video του ίδιου χρήστη χωρίς να σταματήσει η αναπαραγωγή του τρέχοντος.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Επίσης, στην αναπαραγωγή ενός video υπάρχει η επιλογή να εμφανίζονται τα προτεινόμενα video ακριβώς από κάτω, αντικαθιστώντας το χώρο για τα σχόλια. Τα προτεινόμενα video εμφανίζονται σε μεγαλύτερο μέγεθος και με πολύ κομψότερο τρόπο σε σχέση με τον προηγούμενο σχεδιασμό. Ακόμη, έχει προστεθεί η επιλογή παραμετροποίησης του μεγέθους του video που προβάλλεται δίνοντας τέσσερα μεγέθη προς επιλογή.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δυστυχώς η ενσωμάτωση του Cosmic Panda με το Google+ δεν έχει πραγματοποιηθεί, αλλά αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της όταν το νέο γραφικό περιβάλλον γίνει προεπιλεγμένο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC