Τριήμερο με πολύ παιχνίδι στην Τεχνόπολη

Τριήμερο με πολύ παιχνίδι στην Τεχνόπολη

Τρεις ημέρες έντονης ποδοσφαιρικής δράσης, σκληρών μαχών και ταχύτατων αναμετρήσεων περιμένουν τους φίλους του gaming στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηνών … στο Γκάζι, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φοίτηση 2011. Το EA Challenge, που διοργανώνεται από την Electronic Arts Hellas σε συνεργασία με την Electronic Sports League, ξεκινά την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 20 Νοεμβρίου.

Οι συμμετέχοντες  μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τις ικανότητές τους στο FIFA 12 ή να συμμετέχουν στο τουρνουά 5 εναντίον 5 που θα διεξαχθεί για το Battlefield 3. Παράλληλα, όσοι επισκεφθούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ΕΑ Hellas, θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν πρώτοι το Need For Speed The Run, που κυκλοφορεί στις 18 Νοεμβρίου!

Στους νικητές θα δοθούν χρηματικά έπαθλα.

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο www.eachallenge.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC