Φήμη: Έρχεται ένα νέο special edition Xbox controller τον Οκτώβριο

Φήμη: Έρχεται ένα νέο special edition Xbox controller τον Οκτώβριο

Σύμφωνα με τον dataminer billbil-kun, ο οποίος έχει διαρρεύσει αρκετά παιχνίδια και hardware στο παρελθόν, η Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο special edition Xbox controller τον Οκτώβριο.

Το Ghost Cipher Special Edition φαίνεται πως θα έχει διάφανο design, ενώ ο dataminer δεν κατάφερε σε αυτή τη φάση να εξακριβώσει τι χρώμα θα είναι. Η Microsoft αναμένεται να ανακοινώσει το controller στις 24 Σεπτεμβρίου. Το Ghost Cipher Special Edition σύμφωνα με το ρεπορτάζ του billbil-kun αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου 2024 στη τιμή των 69,99€. Τ

ο παραπάνω controller θα ακολουθήσει την κυκλοφορία ενός ακόμη διάφανου pad, του Xbox Wireless Controller – Sky Cipher Special Edition, το οποίο λανσαρίστηκε τον Αύγουστο του 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC