Φωτογραφική μηχανή στο μέγεθος ενός δαχτύλου!

Φωτογραφική μηχανή στο μέγεθος ενός δαχτύλου!
Η τεχνολογία μπορεί να κάνει τεράστια «θαύματα», αλλά μπορεί να εντυπωσιάσει εξίσου, κάνοντας πιο «μικρά». Ο λόγος για μια νέα … φωτογραφική μηχανή, η οποία ζυγίζει μόλις 28 γραμμάρια!
Η εταιρεία που δημιούργησε τη μίνι φωτογραφική μηχανή, Hammacher Schlememr, τονίζει με νόημα ότι «τα καλά πράγματα βρίσκονται στις μικρές συσκευασίες». Πρόκειται για τη μικρότερη φωτογραφική μηχανή μέχρι στιγμής στον κόσμο, έχει δύο megapixel και δυνατότητα εγγραφής βίντεο. Ακόμα δεν έχει κάνει την εμφάνισή της στην αγορά, αλλά σύμφωνα με την αμερικάνικη εταιρεία, θα κοστίζει περίπου 100 ευρώ.
Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας,  Fred Berns, δήλωσε «μπορεί να είναι η μικρότερη φωτογραφική μηχανή στον κόσμο, αλλά λειτουργεί και παρέχει ακριβώς ό,τι παρέχει κάθε άλλη φωτογραφική. Θεωρούμε ότι θα γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή gadgets, διότι είναι πανεύκολο στη χρήση και ειδικά στη μεταφορά».
Τέλος οι εικόνες που θα «τραβάει» ο χρήστης θα είναι της μορφής JPEG, με ανάλυση 1600 x 1200, με αυτόματη εστίαση και θα συνδέεται στον υπολογιστή, μέσω καλωδίου USB. Αυτό το «μικρό» θαύμα της τεχνολογίας, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες φωτογραφικές μηχανές που κυκλοφορούν στην αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC