Χαμός στο Twitter με το θάνατο του Μπιν Λάντεν

osama-tweets

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ανακοίνωσε σήμερα το θάνατο του υπ’ αριθμόν 1 καταζητούμενου παγκοσμίως, Οσάμα Μπιν Λάντεν, γράφοντας έτσι τους τίτλους τέλους στο μεγαλύτερο ανθρωποκυνηγητό στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ. Όπως ήταν λογικό, το δίκτυο του Twitter πήρε φωτιά.

Υπολογίζεται ότι οι χρήστες του Twitter δημιουργούσαν πάνω από 4.000 tweets το δευτερόλεπτο, αμέσως μόλις ο πρόεδρος Obama ξεκίνησε την ομιλία του. Να σημειωθεί ότι στους τελικούς του NBA το 2010 τα tweets έφτασαν τα 3.000 το δευτερόλεπτο, ενώ στο φετινό Superbowl ξεπέρασαν οριακά τα 4.000. 

Το ρεκόρ, πάντως, στην αποστολή tweets κρατά η πρωτοχρονιά στην Ιαπωνία, με το νούμερo να αγγίζει τα 7.000 tweets ανά δευτερόλεπτο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC