Ψυγεία που «μιλάνε» και προτείνουν συνταγές!

Ψυγεία που «μιλάνε» και προτείνουν συνταγές!

Οι “έξυπνες”  οικιακές συσκευές επιστρέφουν στο  προσκήνιο, εφοδιασμένες με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Και  αν πριν από μερικά χρόνια τα … ψυγεία με διασύνδεση στο ίντερνετ δεν γνώρισαν την αποδοχή του καταναλωτικού κοινού –επιχειρώντας να εισβάλλουν μάλλον πρόωρα στην καθημερινότητά μας, σήμερα οι συνθήκες είναι προφανώς ευνοϊκότερες και η προσαρμογή στο νέο οικιακό περιβάλλον φαντάζει πιο εύκολη.

Πρωτοπόρος στον τομέα των “έξυπνων” οικιακών συσκευών η LG, παρουσιάζει στη φετινή IFA μια πλήρη γκάμα προϊόντων που δείχνουν έτοιμα να αλλάξουν το σκηνικό μέσα στο σπίτι. Πλυντήρια, φούρνοι, ψυγεία και ηλεκτρικές σκούπες που επικοινωνούν με τον χρήστη και βέβαια διακρίνονται για τη χαμηλή ενεργειακή τους κατανάλωση. Ψυγεία που αναγνωρίζουν τα φυλασσόμενα είδη, μας προσφέρουν σχετικές πληροφορίες ποσότητας και ημερομηνίας λήξης απευθείας στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου ή τις ταμπλέτας -ακόμη και όταν βρισκόμαστε μακριά από τον οικιακό χώρο και μας προτείνουν συνταγές που μπορούν να υλοποιηθούν με τα υπάρχοντα τρόφιμα.

Παράλληλα, μια  πρωτοποριακή, όσο και απλή στην εφαρμογή της, λειτουργία επιτρέπει  στις “έξυπνες” συσκευές της LG να επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας ή τοπικά με τον χρήστη και με κωδικοποιημένους ήχους -που θυμίζουν τον ήχο κλήσης του φαξ, να ενημερώνουν για τυχόν λάθος χειρισμούς ή προβλήματα λειτουργίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατήσουμε για μερικά δευτερόλεπτα το τηλέφωνο κοντά στη συσκευή και η απάντηση εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC