Ώρα να κρύψετε τα παιχνίδια σας στο Steam από τα αδιάκριτα μάτια

Ώρα να κρύψετε τα παιχνίδια σας στο Steam από τα αδιάκριτα μάτια

Πολύ πιθανό να μην θέλετε να αποκαλύπτετε σε φίλους και γνωστούς τα παιχνίδια με τα οποία ασχολείστε στο PC σας. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε το Steam έχει έτοιμη τη λύση.

Στο πλαίσιο του πρόσφατου update του Steam Client Beta, η Valve πρόσθεσε τη δυνατότητα να κρύβετε τη δραστηριότητά σας σε συγκεκριμένα παιχνίδια. “Από σήμερα θα μπορείτε να επισημαίνετε συγκεκριμένα παιχνίδια ως ιδιωτικά και θα εξαφανίζονται από οπουδήποτε θα μπορούσε να τα δει κάποιος άλλος εκτός από εσάς”, αναφέρει η ανακοίνωση του Steam. “Αυτό περιλαμβάνει: την ιδιοκτησία, την κατάσταση εντός παιχνιδιού, τον χρόνο παιχνιδιού και τη δραστηριότητά σας σε αυτό το παιχνίδι. Α

υτός ο πρόσθετος έλεγχος σάς επιτρέπει να διατηρείτε το μεγαλύτερο μέρος της Βιβλιοθήκης σας στο Steam ορατό στους φίλους σας, ώστε να μπορούν να δουν τι παίζετε και να συμμετέχουν αλλά και να κρατήστε επίσης μερικά από αυτά τα παιχνίδια μόνο για τον εαυτό σας”. Η απόκρυψη μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα από το καλάθι αγορών, τη λίστα των παιχνιδιών σας ή το Steam Client Library. Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του update μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC