“Ο Jobs γνώριζε ότι θα πεθάνει σύντομα…”

“Ο Jobs γνώριζε ότι θα πεθάνει σύντομα…”

Ο Στιβ Τζομπς φαίνεται ότι γνώριζε πως το τέλος πλησιάζει, σύμφωνα τουλάχιστον με τον συγγραφέα Walter Isaacson, ο οποίος είναι ο δημιουργός της βιογραφίας του ιδρυτή της Apple…Το βιβλίο «Steve Jobs», που θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου -ενώ τρεις ημέρες νωρίτερα θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο για ανάγνωση σε ψηφιακή μορφή μέσω του Kindle και του iPad, θα περιέχει στις τελευταίες του σελίδες την περιγραφή της σκηνής, όταν ο πολυμήχανος και χαρισματικός επιχειρηματίας φέρεται να αποκάλυψε στον συγγραφέα πως γνώριζε ότι δεν του απέμεναν παρά μερικές εβδομάδες ζωής.

Ο Walter Isaacson είχε τελευταία συναντηθεί με τον Στιβ Τζομπς δυο φορές, πριν και αμέσως μετά την παραίτηση από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Apple.

Μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, η επίσημη βιογραφία του ιδρυτή της Apple βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας πωλήσεων του Amazon.com, όπως και των περισσοτέρων μεγάλων βιβλιοπωλείων στις ΗΠΑ, θέτοντας έτσι υποψηφιότητα για το best seller της χρονιάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC