10 πράγματα που είναι ζυγίζουν περισσότερο από το νέο iPad Air! (photos)

10 πράγματα που είναι ζυγίζουν περισσότερο από το νέο iPad Air! (photos)

H έλευση του iPad Air, της τελευταίας έκδοσης του tablet της Apple, έχει τη δική της σημασία. Και απ’ ό,τι φαίνεται, η Apple πέτυχε να επανατοποθετήσει τον πήχυ πολύ υψηλά.

Το iPad Air άρχισε να πωλείται στην Ελλάδα και το TechIT.gr κατάφερε να εξασφαλίσει ένα από τα πρώτα κομμάτια για να πάρει μία πρώτη γεύση από το νέο tablet της Apple. Και οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε από την ολιγόωρη χρήση του iPad Air ήταν ιδιαίτερα καλές.

Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του iPad Air είναι ότι είναι ιδιαίτερα ελαφρύ

Η αίσθηση που σου δίνει το iPad Air είναι πως όντως πρόκειται για ένα «αέρινο» μηχάνημα, όπως λέει και το όνομά του. Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική, αλλά αυτό είναι μάλλον αναμενόμενο, δεδομένου ότι η Apple προσέχει ιδιαίτερα τον συγκεκριμένο τομέα.

Αλλά επειδή τα νούμερα μετράνε, ας το ζυγίσουμε σε σύγκριση με 10 “ελαφρούς” ανταγωνιστές!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC