Στην On Telecoms η Vivodi

xeirapsia-vivodi-on-telecomsΣυνένωση δυνάμεων ανακοίνωσαν οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες On Teleccoms και η Vivodi. H τελευταία, από εδώ και στο εξής θα λειτουργεί ως θυγατρική της πρώτης. 

Η συμφωνία θα υλοποιηθεί με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της On Telecoms η οποία θα γίνει με μετρητά και θα καλυφθεί από τους σημερινούς μετόχους της Vivodi.

Στο νέο εταιρικό σχήμα που θα δημιουργηθεί, οι μέτοχοι της Vivodi -η οικογένεια Ευφραίμογλου- θα μετέχει με ποσοστό 20%. Όπως ανακοινώθηκε η Vivodi θα λειτουργεί ως θυγατρική της ON και θα αποτελέσει τον επενδυτικό βραχίονα ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της εταιρείας εκτός λεκανοπεδίου Αττικής. Με την ενοποίηση αυτή, η Vivodi προσθέτει στη συνδρομητική βάση της ΟΝ περίπου 35.000 πελάτες LLU και 65.000 προεπιλογής φορέα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC