Απoσύρεται ο πρόεδρος του Youtube!

hurley-posterO πρόεδρος κι ένας από τους ιδρυτές του, YouTube, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ηγεσία του δημοφιλούς site διαμοιρασμού video. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Chad Hurley, αποσύρεται από την προεδρική θέση που έχει στο Youtube για να μπορέσει να αναλάβει άλλα projects που τρέχουν ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να προσφέρει κι ένα συμβουλευτικό ρόλο στη διαχείριση του site.

Τα projects που πρόκειται να αναλάβει, με τα 350 εκατομμύρια δολάρια που εκτιμάται οτι έβγαλε από την πώληση του site, πολύ πιθανό να μην αφορούν το Youtube αλλά για το πάθος που έχει για την μόδα καθώς και την εταιρία ρούχων που έχει ανοίξει εδώ και καιρό, πάντως για την ώρα δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για τα επόμενα σχέδιά του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC