Εκ νέου αναβολή κυκλοφορίας του λευκού iPhone 4 για την άνοιξη του 2011

iphone4_whiteΗ κυκλοφορία του iPhone 4 μπορεί να μην ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα ύστερα από τα γνωστά προβλήματα με την λήψη, αλλά όπως φαίνεται δεν ήταν αυτό το σημαντικότερο πρόβλημα για την Apple. 

Αν και αρχικά η εταιρεία είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία του iPhone 4 και σε λευκό χρώμα εκτός από το κλασσικό μαύρο, εντούτοις δεν φάνηκε συνεπής κατά την επίσημη ημερομηνία διάθεσης της συσκευής τον περασμένο Ιούνιο.

Με απλή ενημέρωση της στην ιστοσελίδα της η Apple ενημέρωνε ότι η διάθεση του λευκού iPhone 4 θα γινόταν σε λίγο καιρό κάτι που διέψευσε η ίδια στο τέλος Ιουλίου όταν ανακοίνωσε νέα καθυστέρηση για το τέλος του έτους.

Όπως φαίνεται, τα προβλήματα κατασκευής της λευκής έκδοσης του iPhone 4 είναι περισσότερο σημαντικά απ’ ότι είχαν εκτιμηθεί αρχικά και σε σημερινή της ανακοίνωση η Apple τοποθετεί εκ νέου την κυκλοφορία του για την άνοιξη του 2011. 

Θεωρείται σίγουρο ότι αυτό το χρονοδιάγραμμα θα αποτελέσει εμπόδιο για αρκετούς υποψηφίους αγοραστές που γνωρίζουν ότι η κυκλοφορία του iPhone 5 προορίζεται παραδοσιακά λίγους μήνες μετά και πιο συγκεκριμένα τον Ιούνιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC