Επέκταση υπηρεσιών του COSMOTE Traveller

cosmote-logo

Το COSMOTE Traveller είναι πλέον διαθέσιμο και σε χώρες εκτός Ευρώπης, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές της εταιρείας που ταξιδεύουν σε χώρες όπως ΗΠΑ, Κίνα, Ιαπωνία, Αυστραλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη και Χονγκ Κονγκ:

να καλούν χρησιμοποιώντας το δωρεάν χρόνο ομιλίας του προγράμματός τους, όπως και στην Ελλάδα

να δέχονται εισερχόμενες κλήσεις διάρκειας έως και 60’ ανά κλήση, με χαμηλή χρέωση 2,58€ ανά κλήση.

Υπενθυμίζεται ότι το COSMOTE Traveller ισχύει επίσης για τις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και για Ελβετία, Αλβανία, Τουρκία και π.Γ.Δ.Μ. με χρέωση 0,83€ ανά κλήση.

Το COSMOTE Traveller προσφέρεται χωρίς μηνιαίο πάγιο στα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE με δωρεάν χρόνο ομιλίας, για ιδιώτες και επαγγελματίες, και ισχύει για όλα τα δίκτυα των χωρών στις οποίες διατίθεται. Έτσι, μπορεί κανείς να διατηρεί την υπηρεσία συνεχώς ενεργοποιημένη, ακόμη και όταν δεν ταξιδεύει στο εξωτερικό. Η υπηρεσία ενεργοποιείται εύκολα και γρήγορα, μία φορά, καλώντας απλά στην Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE στο 1212 για ιδιώτες και στο 1200 για εταιρικούς πελάτες ή στο +30 697 100 1212 από το εξωτερικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC