Καθυστέρηση κυκλοφορίας του Firefox 4 μέχρι τις αρχές του 2011

firefox_4Η Mozilla ανακοίνωσε αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας του Firefox 4, παρατείνοντας την ημερομηνία διάθεσης της τελικής έκδοσης του δημοφιλούς browser. Ο Firefox 4, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε RC έκδοση στις αρχές του 2011 και αμέσως μετά θα κυκλοφορήσει η τελική έκδοσή του.

Σύμφωνα με τους προγραμματιστές της Mozilla, η ανάπτυξη του Firefox σε καμία περίπτωση δεν έχει επιβραδυνθεί. Παρόλα αυτά, η καθυστέρηση που προέκυψε οφείλεται στην τελειοποίηση της έκδοσης Βeta 7. Η συγκεκριμένη έκδοση, αποτελεί ορόσημο στην ανάπτυξη του Firefox 4, καθώς σε αυτήν ολοκληρώνονται όλα τα τελικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες του προγράμματος. 

Η τρέχουσα δοκιμαστική έκδοση του Firefox 4 είναι η Beta 6 και όπως όλες οι δοκιμαστικές εκδόσεις, δεν προτείνοται για καθημερινή χρήση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC