Ταχύτητα 1000 Mbps;

1000mbpsΜία αρκετά φιλόδοξη προσπάθεια κάνει η Νότια Κορέα, προκειμένου να ανεβάσει στα ύψη τη μέση ταχύτητα του ίντερνετ.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, η μέση ταχύτητα στη Ν. Κορέα είναι 12Mbps, αυτό όμως δε φαίνεται να είναι αρκετό για τις αρχές της χώρας.

Η κυβέρνηση πρόκειται να δώσει νέα κίνητρα στις επιχειρήσεις, προκειμένου να προσφέρουν ταχύτητες της τάξης των 1000 Mbps μέχρι το 2012.

Ακόμα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, θα απαιτηθούν περίπου 25 δισεκατομμύρια ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών, ένα ποσό που είναι ίσο με τα χρήματα που δαπανά η χώρα για την εκπαίδευση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια τόσος μεγάλη ταχύτητα, το μόνο που μπορεί να εξυπηρετήσει έναν μέσο καταναλωτή είναι το video streaming υψηλής ανάλυσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC