Βραβείο e-Retailer 2010 στο ηλεκτρονικό κατάστημα Πλαίσιο!

omadiki

Η Πλαίσιο Computers διακρίθηκε ως ο καλύτερος e-Retailer για το ηλεκτρονικό κατάστημά της www.plaisio.gr στα ετήσια βραβεία Retail Business Awards.

Η φετινή 9η απονομή των βραβείων, που διοργάνωσε ο Εκδοτικός Οργανισμός Direction και το περιοδικό Retail Business σε συνεργασία με την ΕΣΕΕ και το ΣΕΛΠΕ, πραγματοποιήθηκε στις 13/12 στο Metropolitan Expo.  Σύσσωμη η αγορά του λιανεμπορίου έδωσε το παρών σε μια εκδήλωση, που επιβράβευσε για μια ακόμη χρονιά τους άριστους του κλάδου.

Το βραβείο e-Retailer απένειμε στον κ. Κώστα Γεράρδο, Αντιπρόεδρο της Πλαίσιο Computers, ο κ. Οδυσσέας Ντότσικας,  Διευθύνων σύμβουλος της Thinkdigital. 

Ο κ. Κώστας Γεράρδος δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι  το ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν είναι “εχθρός” των φυσικών καταστημάτων, αλλά αντίθετα λειτουργεί συμπληρωματικά. Τέλος ευχαρίστησε όλη την ομάδα (προγραμματιστές, designers, Marketing κλπ) για την επιτυχία και των 6 διαφορετικών sites της Πλαίσιο Computers (plaisio.gr, plesio.bg, myplaisio.gr, plaisioradio.gr, b2b και facebook).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC