Γιορτινές προσφορές κινητής τηλεφωνίας

65A33DC61AA29951A89CCB4E0801888B

Οικονομικές λύσεις για την περίοδο των εορτών

Απίθανα δώρα με νέα σύνδεση ή φορητότητα συμβολαίου κινητής, σταθερής τηλεφωνίας & Internet αλλά και αποκλειστικά, προσιτά smartphones, προσφέρουν αυτές τις γιορτές τα καταστήματα Wind.

Η Wind, ως μοναδικός ενιαίος πάροχος τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που κάνει πραγματικότητα τη σύγκλιση των τηλεπικοινωνιακών δικτύων και υπηρεσιών, καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη επικοινωνίας, προσφέροντας όλο το χρόνο ποιοτικές και οικονομικές λύσεις ενώ ειδικά για την περίοδο των γιορτών και μέχρι 31/12/2010, τα καταστήματα Wind προσφέρουν απίθανα δώρα για όλους. 

-Για επικοινωνία χωρίς περιορισμούς, Τηλεφωνία & Βroadband Internet από το κινητό και το σταθερό, η Wind, μέσω του Wind One, του πρώτου προϊόντος πραγματικής σύγκλισης σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και broadband στην ελληνική αγορά, προσφέρει απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και από το σταθερό και από το κινητό, διαθέσιμα λεπτά προς όλα τα κινητά, για να καταναλωθούν και από το σταθερό και από το κινητό, broadband σύνδεση στο Internet τόσο από το σταθερό όσο και από το κινητό και απεριόριστη δωρεάν επικοινωνία μεταξύ του κινητού και του σταθερού. Οι ενδιαφερόμενοι για νέα σύνδεση στο Wind One XL αποκτούν δώρο ένα tablet pc, αντίστοιχα στο Wind One L κερδίζουν έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο HDD 250GB, στο Wind One M ένα MINI DV και στο Wind One S έναν αποκωδικοποιητή MPEG4.

-Για ελεύθερη επικοινωνία προς όλα τα κινητά Wind & Q, όλα τα σταθερά, τα υπόλοιπα δίκτυα καθώς και ενσωματωμένα sms και Mbytes για χρήση Internet, η εταιρία διαθέτει τα Wind-Νέα Προγράμματα. Οι ενδιαφερόμενοι για σύνδεση ή φορητότητα του αριθμού τους στο Wind XL ή Wind 3XL αποκτούν δώρο μια δωροεπιταγή αξίας 100€ για αγορές από την αλυσίδα super market ΑΒ Βασιλόπουλος, αντίστοιχα στο Wind L ΔΩΡΟ μία δωροεπιταγή αξίας 40€, στο Wind M μία δωροεπιταγή αξίας 30€ και στο Wind XS ή S μία δωροεπιταγή αξίας 10€. 

-Για απεριόριστο ADSL Internet έως 24 Mbps/1Mbps, Δωρεάν ασύρματο router, και την πιο οικονομική σταθερή τηλεφωνία, η εταιρία διαθέτει τα προγράμματα Wind Double play μόνο από 19,90€ το μήνα. Επιπλέον, με κάθε νέα σύνδεση στο Wind Double Play L ή Μ οι συνδρομητές κερδίζουν μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή (Nikon, Fuji ή Kodak, ανάλογα με το διαθέσιμο στοκ). 

Οι επισκέπτες των καταστημάτων Wind, την περίοδο των γιορτών επίσης θα βρουν σε αποκλειστικότητα τα νέα προσιτά Android smartphones με τις αμέτρητες δυνατότητες, ZTE Blade και HUAWEI IDEOS with Google TM εντελώς Δωρεάν με σύνδεση στο νέο συμβόλαιο WIND Small (μηνιαίο πάγιο 35€, 1500 λεπτά ομιλίας προς WIND και Q, 90 λεπτά ομιλίας προς λοιπά εθνικά δίκτυα, 1500 SMS προς WIND και Q, 30 SMS προς λοιπά εθνικά δίκτυα και 100MB mobile internet για χρήση internet). 

Ακόμη, θα ανακαλύψουν το νέο Nokia X3-02, το πρώτο Touch and Type κινητό, με οθόνη αφής αλλά και πληκτρολόγιο για εύκολη και διασκεδαστική πλοήγηση αλλά και το πολύ οικονομικό DUAL SIM κινητό, το ZTE R221, το οποίο δέχεται 2 κάρτες SIM για 2 νούμερα μαζί στην ίδια συσκευή και προσφέρεται στη μοναδική τιμή των 24,90€.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC