Επίθεση χάκερ στο δίκτυο του υπουργείου Άμυνας

hackers08

Επίθεση στους υπολογιστές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησαν χάκερ το πρωί της Τρίτης (1/12), επιχειρώντας να αποστείλουν ηλεκτρονικό ιό και να προκαλέσουν χάος και σοβαρά λειτουργικά προβλήματα.

Από το υπουργείο Άμυνας επισημαίνεται πως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με απόρρητες πληροφορίες γιατί δεν έχουν αποθηκευτεί σε υπολογιστές που βρίσκονται σε δίκτυο.

Μετά την επίθεση, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναζητείται εναγωνίως ο δράστης της επίθεσης.

Εκτός από την προσπάθεια που καταβάλλεται για περαιτέρω θωράκιση του δικτύου, οι αρμόδιες αρχές επιχειρούν να εντοπίσουν τα ηλεκτρικά ίχνη του χάκερ ώστε να αποκαλυφτούν τα στοιχεία του

cosmo.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC