Η LG εκπλήσσει: επερχόμενο κινητό με 8MP κάμερα, βίντεο 1080p, τέρας «δύναμης»

lg-kinito-8mp

Είναι πασιφανές ότι η αρένα μάχης στα κινητά τηλέφωνα μεταξύ των εμπλεκόμενων εταιρειών τελευταίως έχει αρχίζει να αλλάζει… κριτήρια αξιολόγησης.

Αναφερόμαστε συγκεκριμένα στην κατηγορία των «έξυπνων» κινητών ή αλλιώς smartphone, και ακόμα πιο συγκεκριμένα στην υπο-κατηγορία μοντέλων high-end, ήτοι τα «δυνατά χαρτιά» των μεγάλων εταιρειών, όπως Apple, Nokia, Sony Ericsson, HTC.

Σε αυτή την κατηγορία, που ελκύει και τις μεγάλες μερίδες του καταναλωτικού κοινού, οι νέες επερχόμενες συσκευές που επιδεικνύουν οι εταιρείες ή για τις οποίες διαρρέουν πληροφορίες (το κατά πόσο είναι διαρροές ή εσκεμμένες «διαρροές» από τις ίδιες τις εταιρείες είναι μια άλλη ιστορία) ανταγωνίζονται σχεδόν σαν… υπολογιστές, δηλαδή «κοντράρονται» πλέον στα πανίσχυρα τεχνικά χαρακτηριστικά που ενσωματώνουν.

igoomesa4309842423423

Για παράδειγμα, τελευταίες πληροφορίες / διαρροές κάνουν λόγο για μια νέα συσκευή κινητού τηλεφώνου από την LG, οι οποίες, παρόλο που είναι με το σταγονόμετρο, περιγράφουν δυνατότητες όπως εσωτερικό «μαστερ-τσιπ» δύο πυρήνων – συγκεκριμένα το Tegra 2 της nVIDIA (που θα είναι η παρθενική του εμφάνιση σε περίπτωση που τελικά όντως διατεθεί στη λιανική η νέα συσκευή), κάμερα των 8 MegaPixel και λήψη βίντεο ποιότητας 1920×1080 γραμμών ή αλλιώς Full HD 1080p, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό.

Υποτίθεται ότι θα «φοράει» το Λειτουργικό Σύστημα Android της Google, χωρίς να επισημαίνεται ποια έκδοση, μόνο το ότι αυτή (όποια και αν είναι εν τέλει) δεν θα έχει επιδεχθεί παρεμβάσεις από την LG και θα είναι αυτούσια (ένα φαινόμενο που παρατηρείται σε κινητά τηλέφωνα που έχουν Android). Τέλος, γίνεται αναφορά για μια εμπρόσθια κάμερα, υποδοχή καρτών μνήμης τύπου microSD και μιας θύρας microUSB, ενώ η μπαταρία είναι των 1500mAh. Αναμένουμε στο ακουστικό μας…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC