Μαγικά στο Facebook! Πως να φαίνεστε online ενώ δεν είστε!

laterbro

Έχετε κανονίσει να βγείτε με την παρέα σας για βραδινή έξοδο, αλλά η ζηλιάρα κοπέλα σας θέλει να μείνετε σπίτι για συμπαράσταση επειδή αυτή είναι άρρωστη;

Ανακαλύψαμε ένα καινούριο site το laterBro.com που σας δίνει την ευκαιρία και το κορίτσι να μη χάσετε, αλλά ούτε και τη παρέα σας, που σας περιμένει στο μπαράκι!

O τρόπος είναι απλός: 

  • κάντε login στο LaterBro.com με το λογαριασμό σας στο facebook 
  • συμπληρώστε το status που θέλετε στο facebook
  • προγραμματίστε την ώρα που θέλετε να εμφανιστεί το μήνυμα σας ….και ενώ εσείς είστε έξω με την παρέα το μήνυμα σας εμφανίζεται την ώρα που θέλετε…σαν να το πληκτρολογήσατε εκείνη την ώρα!!

Υ.Γ Εμείς σου βρήκαμε τη λύση για το profile σου στο facebook, τώρα αν η κοπέλα σου είναι καχύποπτη και αρχίσει να σε παίρνει στο κινητό σου, αυτό είναι άλλο πρόβλημα!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC