Μεγάλη αναβάθμιση για το Bing, με πολλές αλλαγές και βελτιώσεις

bingenvy2

Έναν καταιγισμό αλλαγών και νέων χαρακτηριστικών ανακοίνωσε η Microsoft για το Bing, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο. Ενσωμάτωση του Facebook στα αποτελέσματα αναζήτησης, βελτιώσεις στους χάρτες και τις mobile πλατφόρμες και ανανεωμένη αναζήτηση εικόνων, είναι μερικά μόνο από τα νέα χαρακτηριστικά. 

Πιο συγκεκριμένα, τα βασικά σημεία που αξίζει να αναφερθούν περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα εμφανίζουν πλέον τα likes που έχουν γίνει σε κάθε σελίδα από τους φίλους του χρήστη στο Facebook.
  • Η αναζήτηση εικόνων ανανεώνεται σημαντικά, οργανώνοντας τις φωτογραφίες με πιο ευχάριστο αισθητικά τρόπο αλλά και με καλύτερη κατηγοριοποίηση.
  • Προστίθεται μια σειρά νέων χαρακτηριστικών που αφορούν τοπικές πληροφορίες και περιλαμβάνουν τη δυνατότητα απευθείας κράτησης σε εστιατόρια, αγορά εισιτηρίων για εκδηλώσεις ή ακόμα και προβολή του εσωτερικού ορισμένων καταστημάτων με πανοραμικά βίντεο 36 μοιρών.
  • Τα χαρακτηριστικά αυτά αναμένεται να είναι διαθέσιμα μόνο στις ΗΠΑ, τουλάχιστον σε πρώτη φάση.
  • Πραγματοποιούνται πολλές μικρές βελτιώσεις στο Bing Maps, που αποσκοπούν στο να βελτιώσουν την ευχρηστία της εφαρμογής και τη συνολική εμπειρία χρήσης.Κυκλοφορούν βελτιωμένες εκδόσεις για iPhone και Android, που διευκολύνουν τον εντοπισμό των πληροφοριών και τον διαμοιρασμό τους με άλλους.
  • Αναβαθμίζεται η ενότητα “Travel”, που πλέον θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συνόψεις των πτήσεων, «έξυπνες» προτάσεις σε συνηθισμένες ερωτήσεις αλλά και σελίδες αφιερωμένες σε συγκεκριμένους προορισμούς, όπου συγκεντρώνεται όλη η βασική πληροφορία που θα ενδιέφερε έναν ταξιδιώτη.
  • Εμπλουτίζεται η ενότητα της Ψυχαγωγίας (Entertainment), με την ενσωμάτωση περισσότερου υλικού όπως trailers, κριτικές, οδηγούς επεισοδίων κ.α.

Οι αλλαγές έχουν ήδη ξεκινήσει να ενεργοποιούνται και αναμένεται να είναι όλες διαθέσιμες μέσα στο μήνα, αν και πολλές από αυτές ενδέχεται να είναι διαθέσιμες μόνο στην αγγλική έκδοση της υπηρεσίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC