Ποιά παιχνίδια κατέβασαν περισσότερο οι χρήστες το 2010!

downloading-2010

Δημοσιεύτηκε η λίστα με τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στα παράνομα downloads.

Σύμφωνα με την ετήσια λίστα που κάνει κάθε χρόνο το TorrentFreak, για τα περισσότερο παράνομα κατεβασμένα παιχνίδια του 2010 το Call of Duty: Black Ops βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας αυτής, όπως ήταν αναμενόμενο από πολλούς gamers, με πάνω από 4,27 εκατομμύρια downloads για την έκδοση του και 930.000 downloads στην έκδοση για το Xbox 360. 

Το αποτέλεσμα αυτό κάνει τη σειρά Call of Duty, να κατακτάει για δεύτερη την πρώτη θέση στην προτίμηση των πειρατών gamer.

Στις υπόλοιπες θέσεις στη λίστα με τα περισσότερα downloads βρίσκεται Super Mario Galaxy 2 για το Wii που έφτασε τα 1,47 εκατομμύρια downloads, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το Dante’s Inferno που με 1,28 εκατομμύρια downloads.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC