Πρόσωπο της χρονιάς ο κ. Apple

steve-jobs-ft

«Πρόσωπο της χρονιάς» ανακήρυξε τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της Apple, Στιβ Τζομπς, η βρετανική οικονομική εφημερίδα Financial Times, χάρη φυσικά στη δημιουργία της ταμπλέτας iPad, την οποία ο κ. Τζομπς παρουσίασε τον Ιανουάριο στο Σαν Φρανσίσκο.

«Είναι το αποκορύφωμα μιας δουλειάς την οποία προσπαθούσε να τελειοποιήσει όλη του τη ζωή», γράφουν, αναφερόμενοι στο iPad, οι FT.

«Ένας υπολογιστής αφής χωρίς πληκτρολόγιο, θα μπορούσε να επισκιάσει ακόμα και την απήχηση του iPod, που παρουσιάστηκε το 2001, καθώς και του iPhone, το 2007», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Πάντως, η επιλογή του Στιβ Τζομπς ως «Πρόσωπο της χρονιάς» από τους Financial Times, δεν αποτελεί έκπληξη αφού η επιτυχία του iPad τη φετινή χρονιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οδήγησε στην απογείωση της Apple.

Είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα, η Apple να ξεπεράσει τη Microsoft σε οικονομικά μεγέθη και έγινε το Μάιο του 2010 η δεύτερη μεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC