Τα 5 προτεινόμενα δώρα/smartphone της HTC

htc-desire-hd-size-comparisons

Οι πέντε καλύτερες προτάσεις δώρων από την HTC αφορούν δύο smartphone με το HTC Sense και τρία με τα ανανεωμένων εκ βάθρων Windows Phone 7.

HTC Desire HD – 599 ευρώ με εγγύηση 2 χρόνια (από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας)

Το HTC Desire HD, με τη βελτιωμένη φιλοσοφία σχεδιασμού HTC Sense, αναδεικνύει κάθε είδους multimedia περιεχόμενο, και αποτελεί ιδανική λύση για τους λάτρεις χρήσης & καταγραφής βίντεο HD. 

HTC Desire Z – 569 ευρώ με εγγύηση 2 χρόνια (σε επιλεγμένους συνεργάτες λιανικής)

Για όσους ανθρώπους βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει, το HTC Desire Z τους δίνει τη δυνατότητα να διατηρούν την επαφή με συναδέλφους, γνωστούς και φίλους μέσω των Facebook και Twitter. Η πιο κατάλληλη λύση για ανθρώπους που δεν θέλουν να χάνουν τις επαφές τους. 

Τρία κινητά με τα ολοκαίνουργια Windows Phone 7

HTC 7 Mozart – Windows Phone 7 – 529 ευρώ με εγγύηση 2 χρόνια (στα καταστήματα Cosmote, Γερμανός)

Το λεπτό και συμπαγές HTC 7 Mozart ακούγεται τόσο καλά όσο φαίνεται, προσφέροντας τις τεχνολογίες Dolby Mobile και SRS WOW HD για υψηλής πιστότητας, virtual surround ήχο, για όσους θέλουν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική και τα βίντεο όπου και αν πηγαίνουν.

HTC 7 Trophy – Windows Phone 7 – 499 ευρώ με εγγύηση 2 χρόνια (από τη Vodafone)

Για τους λάτρεις των παιχνιδιών δράσης το HTC 7 Trophy είναι τι κατάλληλο κινητό, καθώς αξιοποιεί τη δύναμη του Xbox LIVE, ώστε οι παίκτες να απολαμβάνουν την ταχύτητα και την αίσθηση που μεταφέρουν τα καλύτερα παιχνίδια δράσης. 

HTC HD7 – Windows Phone 7 – 629 ευρώ με εγγύηση 2 χρόνια (σε επιλεγμένους συνεργάτες λιανικής)

Οι κάτοχοι του HTC HD7 είναι όσοι θέλουν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους βίντεο και ταινίες στην κινηματογραφική οθόνη, υψηλής ανάλυσης, διάστασης 4,3”, την ίδια στιγμή που η ενσωματωμένη βάση στήριξης, θα τους επιτρέπει να χαλαρώνουν και να συμμετέχουν στη δράση αξιοποιώντας την ανοιχτή ακρόαση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC