Το ZTE Light Tablet PC ήρθε στην Ελλάδα

zte-tablet-pc-light-wind

Τo ZTE Light Tablet PC, ένα προσιτό Tablet PC με λογισμικό Android 2,1 και πρόσβαση σε 70.000 δωρεάν εφαρμογές στο android market, οθόνη αφής 7΄΄, κάμερα 3mpxls, δυνατότητα σύνδεσης στο Internet μέσω 3G/HSDPA με ταχύτητες έως 14,4Mbps ή μέσω Wi-Fi ασύρματου δικτύου ενώ έχει βάρος 350γρ. και διαστάσεις 190x110x13mm ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα καταστήματα Wind.

«Η συνεργασία μας με την ZTE για την αποκλειστική διάθεση ενός προσιτού Tablet PC στην Ελληνική αγορά συνάδει πλήρως με τη στρατηγική που εφαρμόζουμε για προσφορά προσιτών Smartphones και παράλληλα αύξηση της χρήσης του Mobile Internet. Το Light Tablet PC της ΖΤΕ δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα υπόλοιπα της αγοράς. Σε συνδυασμό μάλιστα με την προσφορά των καταστημάτων μας, με νέα σύνδεση στο WIND One, οι καταναλωτές πλέον μπορούν να το αποκτήσουν ακόμα και δωρεάν και να επωφεληθούν από τις απίθανες λειτουργίες του» δήλωσε σχετικά ο ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελατών WIND, Bάιος Καραντίνος. 

Στην Ελλάδα διατίθεται εντελώς Δωρεάν με νέα σύνδεση στο πρόγραμμα WIND ONE XL για απεριόριστα αστικά/υπεραστικά από σταθερό και κινητό, δωρεάν 600 λεπτά προς κινητά, τα οποία μπορούν να καταναλωθούν τόσο από το σταθερό όσο και από το κινητό, απεριόριστες διεθνείς κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα 48 χωρών από το σταθερό, απεριόριστο Broadband ADSL έως 24Mbps στο σπίτι, δωρεάν 100ΜΒ mobile internet στο κινητό και επιπλέον απεριόριστη επικοινωνία μεταξύ του σταθερού και του κινητού με πάγιο 99,90€/μήνα.

Χωρίς συμβόλαιο το ΖΤΕ Light Tablet PC διατίθεται στην προνομιακή λιανική τιμή των 349€ και δώρο 7 ημέρες WIND Mobile Broadband με κάρτα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC