Έρχεται το πρώτο ελληνικό παραμύθι για το iPad!

ipad_tale_627_355

Ενα εκπληκτικό παραμύθι που σίγουρα θα αγγίξει και θα καθηλώσει τον αναγνώστη, μικρό ή μεγάλο, στο μοναδικό κόσμο της φαντασίας.

Η συνεργασία της Αργυρώ Μαργαρίτη Σαρακηνού με τον Βασίλη Σαρακηνό είχε ώς αποτέλεσμα να δημιουργηθεί “Το Ανείπωτο Παραμύθι” το οποίο αποτελεί ένα ελληνικό interactive παραμύθι αποκλειστικά για το iPad

Το νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, γεμίζει τον αναγνώστη μυρωδιές, του γαργαλάει τη γλώσσα με χρυσόμελο και λουλουδοχυμούς και τον ταξιδεύει στα μονοπάτια της ζωγραφιάς μέσα στο δάσος. 

Ευφάνταστοι ήρωες και παραμυθάδες που περιμένουν το Μεγάλο Πανηγύρι για να φτάσουν στη χώρα των παραμυθιών, να μάθουν καινούργιες ιστορίες που θα μαγέψουν. 

Κι όλα αυτά μαζί με μυστήριο και αγωνία αφού κάποιος προσπαθεί να ξεγελάσει για να σβηστούν μια για πάντα τα παραμύθια.

Επίσης είναι η πρώτη ελληνική εφαρμογή στην κατηγορία του iTunes, New & Noteworthy των βιβλίων για το ελληνικό app store και σίγουρα δείχνει το δρόμο σε πολλούς ακόμα συγγραφείς για να κυκλοφορήσουν τα βιβλία τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC