Αυτό είναι το νέο smartphone της HTC!

htc_sensation_official_627_355

Η HTC παρουσίασε το νέο HTC Sensation που συνδυάζει το πολυμεσικό περιεχόμενο με μοναδικές λειτουργίες, εισάγοντας μια συναρπαστική νέα διάσταση στα smartphone της αγοράς.To νέο smartphone της HTC περιλαμβάνει μοναδικά στοιχεία σχεδιασμού, που ενισχύονται από τις στρογγυλεμένες άκρες, την κατασκευή από ένα κομμάτι αλουμινίου και την οθόνη αφής, που χάρη στην ειδική επεξεργασία της, είναι εξαιρετικά υπάκουη στη χρήση.

Η οθόνη του του είναι 4,3 ιντσών με ανάλυση qHD που μπορεί να απεικονίζει με μοναδική λεπτομέρεια κάθε είδους πληροφορία, κάνοντας το HTC Sensation ένα smartphone που απολαμβάνει ο κάτοχος του. Στην «καρδιά» του HTC Sensation χτυπάει ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon στα 1,2 GHz, που απογειώνει τα γραφικά και βελτιώνει συνολικά τις επιδόσεις.

Η κάμερα που διαθέτει είναι 8MP και έχει τη δυνατότητα εγγραφής full HD βίντεο σε ανάλυση 1080p, στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο, με στερεοφωνικό ήχο ενώ με τη νέα εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο, ο χρήστης πλέον θα μπορεί να διαμορφώσει το υλικό του πριν το μοιράσει στους φίλους του.

Επίσης, με τις νέες λειτουργίες HTC Sense που διαθέτει υπόσχεται να βελτιώσει την καθημερινότητα των ανθρώπων, κάνοντας τους ταυτόχρονα πιο αποδοτικούς αφού πλέον ο χρήστης θα μπορεί να παραμετροποιεί την οθόνης κλειδώματος, η οποία μεταμορφώνεται σε ένα “ζωντανό παράθυρο” και δίνει πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες και περιεχόμενο, όπως τις ενημερώσεις από κοινωνικά δίκτυα, τον καιρό καθώς και πολλά άλλα.

Τέλος το HTC Sensation είναι το πρώτο smartphone που ενσωματώνει την υπηρεσία HTC Watch με την οποία οχρήστης μπορεί να νοικιάσει ή να αγοράσει, όλες τις τελευταίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που είναι διαθέσιμες στην online βιβλιοθήκη.

Το νέο HTC Sensation θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές και ασιατικές αγορές από τον Μάιο του 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC