Εταιρεία λογισμικού ζητάει γυμνούς υπαλλήλους

nude_house_627_355

Μία εταιρία λογισμικού στην Αγγλία, ψάχνει υπαλλήλους μέσω αγγελιών οι οποίοι υποχρεούνται να δουλεύουν γυμνοι.

Η εταιρεία λογισμικού, Nude House ψάχνει προγραμματιστές και όχι μόνο, για να επανδρώσουν την εταιρία με μόνη προϋπόθεση, εκτός φυσικά από το να έχουν καλές γνώσεις στον προγραμματισμό, να εργάζονται γυμνοι ή γυμνές.

Έτσι λοιπόν όλοι οι υπάλληλοι της εταιρίας, είναι υποχρεωμένοι όταν πηγαίνουν στη δουλειά, να βγάζουν τα ρούχα και τα εσώρουχα, μέχρι την ώρα που θα σχολάσουν. 

Επίσης εκτός από θέσεις προγραμματιστών, προσφέρονται και θέσεις πωλητών μέσω internet πάντα, οι οποίοι δεν έρχονται ποτέ σε προσωπική επαφή με τους πελάτες, ούτε να αναφέρεται πουθενά πως είναι γυμνοί. 

Οι αγγελίες για τις θέσεις εργασίας αναρτήθηκαν στο δημοφιλές site αγγελιών Craigslist ενώ υπάρχουν θέσεις γι’ αυτούς που θέλουν πλήρη απασχόληση αλλά και για μερική απασχόληση

Ο μισθός για την πλήρη απασχόληση ο μισθός που προσφέρεται είναι κοντά στα 2.300€.

Τέλος σύμφωνα με τον ιδρυτή της εταιρείας, Chris Taylor οποίος είναι και αυτός γυμνιστής εδώ και 20 χρόνια, η θερμοκρασία στο γραφείο είναι τέτοια ώστε η εργασία να είναι καθ’ όλα άνετη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC