Η Cosmote φέρνει το νέο επαγγελματικό Nokia E7

cosmote-e7

Το προηγμένο Nokia E7 φέρνει στα μέσα Απριλίου στους πελάτες της η Cosmote, ιδανικό για τους επαγγελματίες που θέλουν να είναι πάντα συγχρονισμένοι με το γραφείο τους, απολαμβάνοντας γρήγορο Mobile Internet με τη σιγουριά του δικτύου της Cosmote και τις γρηγορότερες ταχύτητες της αγοράς.

Με το επαγγελματικό κινητό Nokia E7 μπορεί κανείς να λαμβάνει και να στέλνει email σε πραγματικό χρόνο, να επεξεργάζεται έγγραφα Microsoft Word, Excel και PowerPoint, να ρυθμίζει εύκολα το ημερολόγιό του με το Microsoft Outlook, αλλά και να έχει πρόσβαση σε intranet με το ενσωματωμένο VPN.

Με εξαιρετικό σχεδιασμό το Nokia E7 διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής Amoled 4’’ με slide qwerty πληκτρολόγιο, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, κάμερα 8MP με διπλό φλας LED για πιο ευκρινή εικόνα, αλλά και δυνατότητα εγγραφής και αναπαραγωγής video HD. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής συγκαταλέγονται, επίσης, ο εξαιρετικής απόδοσης πλοηγός με δωρεάν χάρτες, φωνητικές εντολές, ψηφιακή πυξίδα, καθώς και GPS και ΜΡ3 Player.

Με το ανανεωμένο λειτουργικό Symbian, ο χρήστης έχει, επίσης, πρόσβαση σε Facebook και Twitter, αλλά και σ’ έναν κόσμο χιλιάδων εφαρμογών του Ovi.
Το Nokia E7 μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα Cosmote Business Απεριόριστα και Cosmote Απεριόριστα, σε όλα τα καταστήματα Cosmote, Γερμανός, OTEshops, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC