Η Google πλέον κάνει Like στις αναζητήσεις του χρήστη!

google_logo_3_627_355

Ένα νέο κουμπί εισάγει η Google για τα αποτελέσματα που αρέσουν σε κάθε χρήστη.Η Google προσπαθεί με όλους τους τρόπους να ανταγωνιστεί το Facebook και γι’ αυτό το λόγο δημιούργησε πριν καιρό το Buzz το οποίο δεν πήγε και πολύ καλά, και τώρα έρχεται να εισάγει ένα νέο κουμπί με το οποίο ο χρήστης θα εγκρίνει τα αποτελέσματα αναζήτησης και τις ιστοσελίδες της κάτι σαν το κουμπί “Like” που υπάρχει στο Facebook.

To νέο κουμπί “+1” θα αρχίσει να εμφανίζεται σιγά σιγά, δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, αφήνοντας τους χρήστες να προτείνουν συγκεκριμένα αποτελέσματα αναζήτησης στους φίλους τους.

Τέλος η εταιρία ερευνά ακόμα ελέγχει αν αυτό το κουμπί πρόκειται να επηρεάσει τον αλγόριθμο που είναι υπεύθυνος για την κατάταξη των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC