Αδιάβροχα gadgets

Αδιάβροχα gadgets

 

Σίγουρα θα θυμάστε διάφορα περιστατικά που έχουν συμβεί, είτε σε εσάς τους ίδιους, είτε στους γύρω σας σχετικά με … ηλεκτρονικές συσκευές που αφήσαν την τελευταία τους πνοή με το που χύθηκε κατά λάθος όλη η κούπα καφέ πάνω τους ή με μια βουτιά στη θάλασσα με αυτές ξεχασμένες στη τσέπη σας. 

Οι παρακάτω όμως συσκευές δεν φοβούνται το νερό, πιθανότατα να κοστίζουν λίγο παραπάνω αλλά θα είστε σίγουροι ότι δεν κινδυνεύουν από οποιοδήποτε υγρό.

Αδιάβροχη φορητή τηλεόραση

Ένα πλήρες σετάκι υπολογιστή, ποντικιού, πληκτρολογίου, μέχρι και σκληρού δίσκο για να μην ανησυχείτε για τίποτα στις καλοκαιρινές διακοπές σας.

Αδιάβροχο πορτοφόλι, για να μην έχετε καημό που να αφήσετε τα χρήματα στη παραλία ή ότι πέσατε στη θάλασσα με το πορτοφόλι.

Αδιάβροχη θήκη για το iPhone

Και αν βαρεθήκατε να αφήνετε σημειώματα στο ψυγείο, ένα σημειωματάριο για το ντους! Είναι αλήθεια ότι τη στιγμή που χαλαρώνουμε στο ντους θυμόμαστε ένα κάρο πράγματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC