Επίθεση χάκερ και στο δίκτυο της Microsoft;

Xbox_live_627_355 

Σύμφωνα με πληροφορίες, συναγερμός σήμανε στην Microsoft ύστερα από μηνύματα χρηστών που αναφέρονται για phishing στο Xbox Live.

Τα στοιχεία λένε οτι κάποιοι προσπαθούν να αποκτήσουν τα προσωπικά στοιχεία χρηστών μέσω μηνυμάτων στο παιχνίδι Modern Warfare 2, το οποίο είναι σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλή στο δίκτυο της εταιρίας.

Από την πλευρά της η εταιρία δήλωσε πως αυτές οι επιθέσεις δεν σχετίζονται με το Xbox Live αλλά με το συγκεκριμένο παιχνίδι και πως οι ειδικοί της εταιρίας του παιχνιδιού αναμένεται να κυκλοφορήσουν ένα update που θα το διορθώνει.

Το θέμα δεν θα έπαιρνε τόσο μεγάλες διαστάσεις υπό φυσιολογικές συνθήκες όμως λόγω του πανικού που επικρατεί με την παραβίαση του PlayStation Network ήταν λογικό να δημιουργηθεί ένας μικρός πανικός.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC