Επανέρχεται πιο ασφαλές το Play Station Network

playstation-network

Περισσότερη ασφάλεια υπόσχεται η Sony στους χρήστες του PlayStation Network μετά την πρόσφατη υπόθεση ηλεκτρονικής πειρατείας. 

Η Sony Computer Entertainment και η Sony Network Entertainment International σύντομα θα αποκαταστήσουν «σταδιακά και ανά περιοχή» το δίκτυο PlayStation και την υπηρεσία Qriocity, θέτοντας εκ νέου σε λειτουργία τις υπηρεσίες παιχνιδιών, μουσικής και βίντεο.

O όμιλος υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει «επί του παρόντος καμιά απόδειξη» για υποκλοπή προσωπικών στοιχείων χρηστών από τους «πειρατές», αν και δεν αποκλείει τέτοιο ενδεχόμενο. 

Το PlayStation Network που διατέθηκε στη αγορά το Νοέμβριο του 2006 έχει 75 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Επιτρέπει στους χρήστες της κονσόλας παιχνιδιού την περιήγηση από τη μια άκρη του πλανήτη στην άλλη και την αγορά παιχνιδιών, ταινιών και μουσικής μέσω του Ίντερνετ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC