Η Amazon εξηγεί τους λόγους της πτώσης των cloud υπηρεσιών της

Amazon-Cloud-Computing-Logo

Σε λάθος ρύθμιση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια αναβάθμισης του δικτύου της, απέδωσε η Amazon την πτώση μέρους των cloud υπηρεσιών της την περασμένη εβδομάδα.

Με μια ανακοίνωση περίπου 5.700 λέξεων, η εταιρεία εξηγεί τους λόγους που προκάλεσαν το πρόβλημα, ζητά συγνώμη από τους πελάτες της και δεσμεύεται να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες της.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης ενός δικτύου της, πραγματοποιήθηκε στις 21 Απριλίου λάθος μεταφορά της κίνησης (traffic) που αντί να οδηγηθεί σε κάποιο πρωτεύον δίκτυο, όπως θα έπρεπε, πήγε σε ένα άλλο, χαμηλότερης χωρητικότητας, που δεν μπόρεσε να την αντέξει.

Το σφάλμα προκάλεσε μερική πτώση των υπηρεσιών και έθεσε εκτός λειτουργίας μια σειρά από δημοφιλείς ιστοχώρους όπως τα Quora, Foursquare και Reddit, προκαλώντας συζητήσεις για το κατά πόσο οι cloud υπηρεσίες έχουν φτάσει το απαιτούμενο επίπεδο ωριμότητας και αξιοπιστίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC