Η Google δοκιμάζει αλλαγές

Η Google δοκιμάζει αλλαγές

 

Οι δοκιμές γίνονται πάνω σε ένα τυχαίο δείγμα. Οι επιλεγμένοι χρήστες βλέπουν αυτές τις ημέρες μια ελαφρώς τροποποιημένη σελίδα με τα αποτελέσματα των αναζητήσεών τους. Η βασική αλλαγή είναι η «αραίωση”» των στοιχείων που συνθέτουν μια σελίδα αποτελεσμάτων. Έτσι, υπάρχει πλέον περισσότερος χώρος μεταξύ των αποτελεσμάτων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι χρήστες βλέπουν και μια ανεπαίσθητη οριζόντια γραμμή από κουκίδες να χωρίζει τα αποτελέσματα.Επιπλέον, στη δοκιμαστική αυτή έκδοση η Google έχει αφαιρέσει τους συνδέσμους cached και similar που υπάρχουν μέχρι σήμερα και που επιτρέπουν την εμφάνιση μιας προηγούμενης έκδοσης της εκάστοτε σελίδας ή μιας λίστας με παρόμοια αποτελέσματα.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ξέρουμε πότε θα περάσουν οι αλλαγές αυτές σε όλους τους χρήστες. Προφανώς, η Google θα περιμένει ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να πάρει το απαραίτητο feedback από τους δοκιμαστές.

πηγή: pcmag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC