Οι ιδρυτές του YouTube αγοράζουν το Delicious από τη Yahoo

01526324-photo-capture-delicious

Λίγους μήνες μετά την γνωστοποίηση της είδησης ότι η Υahoo επρόκειτο να εγκαταλείψει το Delicious, μια νέα εξέλιξη έρχεται να δώσει ελπίδες στους φίλους της δημοφιλούς υπηρεσίας διαχείρισης bookmarks.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία AVOS αγόρασε το Delicious από τη Yahoo, με την τελευταία να συνεχίζει να τρέχει την υπηρεσία έως τον Ιούλιο, οπότε και θα παραδώσει τη σκυτάλη. 

Η AVOS, η οποία δημιουργήθηκε από τους συνιδρυτές του YouTube, Chad Hurley και Steve Chen, φέρεται να έχει εκδηλώσει την πρόθεση να «επανεκκινήσει» το Delicious προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά που αναμένεται να προσθέσουν αξία στην υπηρεσία. 

Στα πλαίσια της μετάβασης, η Υahoo εξηγεί πως τα δεδομένα των χρηστών θα διατηρηθούν και ζητά από τους χρήστες να δηλώσουν ότι συμφωνούν με τη μεταφορά των πληροφοριών τους στη νέα εταιρεία, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πάψουν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC