Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Tweetdeck από το Twitter;

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Tweetdeck από το Twitter;

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν το Twitter να ολοκλήρωσε τη εξαγορά της δημοφιλής υπηρεσίας TweetDeck.

Σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες … πληροφορίες το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης κατέβαλε το ποσό των $40.000.000 σε μετρητά και μετοχές για την εξαγορά της δημοφιλής εφαρμογή Tweetdeck.

Για την ώρα πάντως η συμφωνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα από τους υπεύθυνους του site ούτε και έχει σχολιαστεί ακόμα το θέμα αυτό, όμως όλοι λένε οτι τα σχετικά έγγραφα με τα οποία οριστικοποιήθηκε η εξαγορά έχουν ολοκληρωθεί και οι υπογραφές έχουν πέσει.

Τέλος, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της εταιρείας έγραψε στο Twitter: “Για όλους εκείνους που μπορεί να είναι περίεργοι, συνεχίζουμε να μην σχολιάζουμε φήμες”

Για όσους δεν γνωρίζουν το Tweet Deck είναι πολύ δημοφιλές στους χρήστες αφού διαθέτει λειτουργική εμφάνιση κι εκπληκτικές λειτουργίες. Μπορεί να διαχειριστεί, εκτός από το λογαριασμό του Twitter, και το λογαριασμό Facebook αλλά και Foursquare  ενώ είναι διαθέσιμο και σε συσκευές Android και iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC