Ο θάνατος του Μπιν Λάντεν έγινε videogame!

Ο θάνατος του Μπιν Λάντεν έγινε videogame!

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να επιβεβαιωθεί ο θάνατος του Οσάμα μπιν Λάντεν και οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών παιχνιδιών χτύπησαν με ταχύτητα που … θα ζήλευαν ακόμη και οι κομάντος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Έτσι, είναι ήδη έτοιμο το πρώτο videogame με θέμα την επιχείρηση των Αμερικανών που κατέληξε στο θάνατο του αρχηγού της Αλ Κάιντα. Πρόκειται για ένα επεισόδιο της multiplayer σειράς Kuma War II.

Η εταιρεία ετοίμασε το παιχνίδι με απίστευτη ταχύτητα, χρησιμοποιώντας όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση εξόντωσης του Μπιν Λάντεν, που έδωσαν οι Αμερικανοί στη δημοσιότητα.

Το παιχνίδι παίζεται αποκλειστικά στο Internet και οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες: η μία έχει το ρόλο της ομάδας SEAL του αμερικανικού ναυτικού και η άλλη αποτελείται από τους σωματοφύλακες του επικηρυγμένου αρχηγού της Αλ Κάιντα.

Ο στόχος των SEALS είναι να βρουν και να σκοτώσουν τον Σαουδάραβα τρομοκράτη, υπάρχουν όμως και παραλλαγές, όπως το να διαφύγουν με τη σορό του διαβόητου τρομοκράτη ή να βρουν σχέδια για τις επόμενες επιθέσεις της Αλ Κάιντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC