Πάνω από 900 εκατ. άνθρωποι διαθέτουν κινητό στην Κίνα

Πάνω από 900 εκατ. άνθρωποι διαθέτουν κινητό στην Κίνα

Οι χρήστες κινητών τηλεφώνων στην Κίνα ξεπέρασαν τα 900 εκατομμύρια στα τέλη Απριλίου, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη το υπουργείο Βιομηχανίας … και Επικοινωνιών της χώρας.

Σύμφωνα με το υπουργείο, στην πιο πολυάνθρωπη χώρα του κόσμου 900,39 εκατομμύρια άνθρωποι διαθέτουν κινητό τηλέφωνο και από αυτούς τα 67,57 εκατομμύρια χρησιμοποιούν κινητά τρίτης γενιάς. Οι χρήστες αυξήθηκαν κατά 30 εκατομμύρια μέσα σε τρεις μήνες, αφού τον Ιανουάριο υπολογίζονταν στα 870 εκατομμύρια.

Το πρώτο τρίμηνο του 2011 η κινεζική βιομηχανία τηλεπικοινωνιών κατέγραψε αύξηση του κύκλου εργασιών της κατά 9,4%. Ο τζίρος της εκτιμάται ότι φτάνει τα 308,36 δισ. γουάν ή 47,44 δισ. δολάρια.

Την περασμένη εβδομάδα η κινεζική κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι αυξήθηκαν κατά 20 εκατομμύρια οι χρήστες του διαδικτύου, φτάνοντας τα 477 εκατομμύρια.

 

1 Comment

  1. […] χρήστες του διαδικτύου, φτάνοντας τα 477 εκατομμύρια.  techit.gr Filed in Journalism Online Newsroom  Κάνε κλικ εδώ για να δεις […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC