Φτιάξτε τη δική σας εφαρμογή στο iPhone

iphone-apps-seminars

Το iStorm σε συνεργασία με το blog iAppsΗellas διοργανώνει την επόμενη εβδομάδα ένα κύκλο σεμιναρίων, ενημέρωσης και εκπαίδευσης γύρω από την πανίσχυρη και ευέλικτη γλώσσα προγραμματισμού xCode, το δωρεάν εργαλείο που προσφέρει η Apple για τη δημιουργία εφαρμογών, θέλοντας έτσι να βοηθήσει όσους θέλουν να ασχοληθούν με την ανάπτυξη εφαρμογών για το iOS.

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου, πραγματοποιείται ένα εισαγωγικό σεμινάριο, για όσους έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το xCode, ενώ στις 11, 12 & 13 Μαΐου, πραγματοποιείται μια 6ωρη Hands-on εκπαίδευση, που απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις xCode και θέλουν να εμβαθύνουν και να ενημερωθούν για τις πλέον προηγμένες τεχνικές και δυνατότητες.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες (6:00 – 8:00 μ.μ.) στην αίθουσα εκπαιδεύσεων του iStorm, στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Κολωνακίου και παρέχονται το μεν εισαγωγικό σεμινάριο Δωρεάν, η δε 6ωρη εκπαίδευση με κόστος 60 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια ανάπτυξης εφαρμογών για το iOS και δήλωση συμμετοχής, επισκεφτείτε το ημερολόγιο σεμιναρίων του iStorm στη διεύθυνση http://www.istorm.gr/calendar. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC