Ήρθε η δωρεάν έκδοση του Microsoft Office!

Ήρθε η δωρεάν έκδοση του Microsoft Office!

Η δημοφιλής σουίτα εφαρμογών γραφείου Microsoft Office, είναι πλέον διαθέσιμη και στην δωρεάν online μορφή της.

Ο χρήστης πλέον δεν … χρειάζεται να δώσει λεφτά για να αγοράσει τη σουίτα της Microsft αφού μπορεί να δημιουργήσει ή να επεξεργαστεί online τα αρχεία του όπως ακριβώς γίνεται και με την αντίστοιχη σουίτα της Google Google Docs.

Αυτό που κάνει Microsoft Office να υπερέχει είναι η συνεργασία του με την υπηρεσία Skydrive, η οποία προσφέρει υπηρεσίες online αποθήκευσης έως και 25 GB.

Έτσι ο χρήστης με το που μπει στη σελίδα του Office, θα μπορεί να δημιουργήσει, να δει και να επεξεργαστεί, μία λίστα με τα έγγραφα που έχει ανεβάσει στο Skydrive με τη βοήθεια της ενσωματωμένης εφαρμογής.

Η online υπηρεσία του Microsoft Office υποσηρίζει αρχεία, Word, Excel, Powerpoint και OneNote και είναι για την ώρα διαθέσιμη σε όλους μόνο στην Αγγλική γλώσσα, όμως σύντομα θα υποστηρίζει και περισσότερες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC