Αυτό είναι το πενταδάκτυλο mouse!

Αυτό είναι το πενταδάκτυλο mouse!

Ένα ποντίκι διαφορετικό από τα αλλά, αφού χρησιμοποιεί και τα πέντε δάχτυλα του χεριού του χρήστη.

Tο νέο gadget που … σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους φανατικούς της τεχνολογίας είναι το ποντίκι που χρησιμοποιεί και τα πέντε δάχτυλα.

Το πιο πιθανό είναι να μην βρει χρησιμότητα στον απλό καθημερινό χρήστη όμως σίγουρα θα λύσει τα χέρια στους γραφίστες αφού πλέον θα μπορούν να δουλέψουν πάνω σε 3D σχέδια πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Επίσης οι κατασκευαστές του πιστεύουν ότι το πενταδάχτυλο ποντίκι θα μπορούσε να αποτελέσει και ένα πολύ καλό σύμμαχο στους λάτρεις των video games αφού κάθε δάχτυλο θα έκανε κάποια διαφορετική λειτουργία.

Για την ώρα το πρωτότυπο ποντίκι αυτό δεν έχει μπει σε μαζική παραγωγή όμως αναμένεται να μπει σε μερικούς μήνες για να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC