Βιβλίο για τη ζωή του Steve Jobs

Βιβλίο για τη ζωή του Steve Jobs

 

συγκεκριμένο βιβλίο, που φέρει την υπογραφή του  Walter Isaacson, έχει την έγκριση και του ίδιου του Steve Jobs. 

Το βιβλίο iSteve, πάντως, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Το Amazon αναφέρει ως ημερομηνία κυκλοφορίας την 6η Μαρτίου 2012, ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προπαραγγείλουν από τώρα με έκπτωση πάνω από 30%.

Είναι βέβαιο ότι το εν λόγω βιβλίο θα γίνει best seller πολύ γρήγορα, καθώς λίγα πράγματα είναι γνωστά για την προσωπική ζωή του Jobs. Πέρα από τον Jobs, ο συγγραφέας έχει πάρει συνεντεύξεις από συναδέλφους και αντιπάλους του ισχυρού άνδρα της Apple. Βέβαια, το γεγονός ότι το βιβλίο έχει a priori τις ευλογίες του Jobs σημαίνει ότι θα είναι ουσιαστικά μια αγιογραφία του Mr Apple και δε θα περιλαμβάνει στοιχεία που θα μπορούσαν να τον φέρουν σε δύσκολη θέση.

πηγή: epcmag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC