Εντυπωσιακό….Κάντε virtual μουσείο το profile σας στο FACEBOOK

Εντυπωσιακό….Κάντε virtual μουσείο το profile σας στο FACEBOOK

Πρωτοποριακή η νέα διαφημιστική καμπάνια της Ιntel !!

 

Σκεφτείτε ότι μόλις επισκεφθήκατε ένα από τα πιο σύγχρονα μουσεία του κόσμου,η … χαρά και ο θαυμασμός σας είναι τόσο μεγάλος που οπωσδήποτε θα θέλατε να τραβήξετε κάποιες φωτογραφίες για να θυμάστε την επίσκεψή σας !

Σίγουρα μέχρι εδώ δεν έχετε διαβάσει κάτι καινούριο ή κάτι που να μην έχετε κάνει !

Τι θα λέγατε όμως να μπορούσατε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας σαν μια έκθεση σε μουσείο! Ξεχάστε τα φωτογραφικά album και τα videakia στο υπολογιστή σας! Σκεφτείτε που έχετε όλα τα δεδομένα σας συγκεντρωμένα;; Στο profile σας στο facebook ! Εύλογη η απορία σας …..Μα πως ;;

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Intel πραγματικά θα σας μαγέψει και θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.
Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε access στο application της Intel και τότε αυτό, μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα, θα δημιουργήσει το προσωπικό σας μουσείο…..

Χρησιμοποιώντας όλα τα δεδομένα από το Facebook account σας, τους φίλους σας, τα video και τις φωτογραφίες σας, ακόμα και τα status updates σας, δημιουργείται το εικονικό μουσείο !

Αλέξανδος Κοντό

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC